Блог магазину кріплення Helix

Блог магазину кріплення Helix

Як правильно повісити картину на стіну

Щоб правильно розмістити картину на стіну, потрібні: папір, олівець і будівельні кріплення. Краще використовувати жорсткий папір. Наприклад, ватман. Логіка дій дуже проста.

Спочатку робимо паперовий шаблон. Кладемо картину на папір і акуратно обводимо олівцем. Вирізаємо по зазначеній лінії. Перевертаємо зворотною стороною вгору, докладаємо папір і відзначаємо місце для цвяха. Шаблон перфекціоніста готовий!

Тепер для визначення місця розміщення картини вона нам не потрібна. Докладаємо паперовий шаблон до стіни, вирівнюємо верхню лінію горизонтально за допомогою бульбашкового рівня і оцінюємо, наскільки добре твір живопису буде вписуватися в інтер'єр кімнати. При необхідності закріпити паперовий лист можна скористатися невеликими відрізками скотча.

Після визначення місця під картину, не знімаючи шаблон, встановлюємо кріплення в заздалегідь зазначене місце. Якщо стіна з дерева, просто забиваємо цвях.

Якщо стіна з бетону або цегли, свердлимо отвір під дюбель. Потім забиваємо дюбель і вкручуємо викруткою саморіз/шуруп у дюбель. Якщо використовуєте ДШМ (Дюбель-шуруп Швидкого Монтажу), то шуруп можна просто забити в дюбель молотком. Вішаємо картину і насолоджуємося виконаною роботою :)